Hello Guest!

To be a member of this forum, click one of these buttons below!

Contact naijanetwork Nigeria forum for adverts
advertise on naijanetwork forum Nigeria forum
advertise on naijanetwork forum Nigeria forum

Avertise on Naijanetwork Forum Avertise on Naijanetwork Forum

Tips Of The Week 10.09.2021 (lorient Vs. Lille)

lnlvmjwu0ebv.png

Lorient vs. Lille

Lille will travel at Stade Yves Allainmat stadium on Friday for the Ligue 1 fixture with hosts FC Lorient; the match will play at 22:00. Coming into this game, Lorient drew in the last match against Lens while Lille defeated Montpellier 1-0. Lorient sits in 7 places on the league standing, and Lille sits in the 10, both playing four games.

In the last five head-to-head clashes between these teams in the previous seasons,2016/17 and 2020/21, Lorient won 2 games, and Lille won three matches. Lille has a good record in h2d against Lorient; on all clashes met, more than 12 goals were scored from both sides.

Previous in the last 5 games played by both teams against other teams in the league and international tournaments, including friend matches recently, Lorient won 2, lost 1 and 2 games ended in a draw while Lille also won 2, lost 1 and 2 games ended in a draw. The previous league clash featuring the two was Ligue 1 matchday 26 on 21/02/2021, and the score finished FC Lorient 1-4 Lille.

Our advice in this game is Lorient will win, or the match ends with a draw.

You may visit for more statistics previews about this match, Tips, Odds, and free predictions. https://nigeriapredictions.com/predictions/id2924-Lorient-vs-Lille-10-09-2021

Comments

• Do you want to get free N50,000 welcome bonus for signing up on a betting site.

If you are interested kindly click on this link https://bit.ly/3FfwOhv and sign up...
  • Krot227Krot227 Posts: 114
    Həyatımda qumar oyunları həmişə xüsusi yer tutub, amma bu heç vaxt əyləncə və ya şans axtarışı olmayıb. Mən peşəkar oyunçuyam, bu mənim işimdir, çörək qazandığım sahədir. Hər gün səhər saat 9-da kompüterimi açıb, statistikaları yoxlayıram, ötən gecənin matçlarının nəticələrini təhlil edirəm və strategiyamı qurmağa başlayıram. Və ən əsası — mostbet app android mənim iş alətimdir, bu proqram olmasa, mən bu işdə heç nəyə nail ola bilməzdim. Beş ildir ki, bu platformada oynayıram və hər gün yeni bir şey öyrənirəm, amma əsas qaydalar dəyişmir: soyuq baş, dəmir sinirlər və ciddi riyazi hesablama.

Başlanğıcda, təbii ki, hər şey fərqli idi. İlk dəfə Mostbetə daxil olanda mən də hər kəs kimi idim — həyəcanlı, səbirsiz, böyük uduşların xəyalını quran bir adam. Amma tez başa düşdüm ki, bu yolla uzağa getmək olmaz. İlk ay ərzində mən təxminən 2000 manat itirdim, çünki duyğularıma uydum, hər uduzuşdan sonra qayıtmağa çalışırdım, sanki qumar maşını məni çağırırdı. Amma sonra bir qərar verdim: ya bu işi ciddi şəkildə öyrənirəm, ya da birdəfəlik tərk edirəm. Və mən öyrənməyə başladım. Riyaziyyat, ehtimal nəzəriyyəsi, müxtəlif strategiyalar — mən bütün bunları araşdırdım, gecələr yatmadım, forumlarda oturdum, peşəkar oyunçuların taktikalarını öyrəndim. Üç aydan sonra mən tamamilə fərqli bir oyunçuydum.

Mostbet app android mənə hər zaman, hər yerdə oynamaq imkanı verir. Təsəvvür edin, mən metroda gedirəm, telefonuma baxıram və eyni zamanda canlı matç izləyirəm, əmsallar dəyişir, mən dərhal reaksiya verirəm. Bu, böyük üstünlükdür, çünki qumar dünyasında saniyələr hər şeyi həll edir. Bir dəfə mən evdən çıxanda, maşında oturub, yolda qalmışdım və tam o vaxt maraqlı bir basketbol matçı başlamışdı. Mən dərhal proqramı açdım, əmsalları gördüm, iki dəqiqə ərzində mərc etdim və sonra matçın sonuna yaxın mən 600 manat qazandım. Bu, sadəcə bir nümunədir, amma həyatımda bu cür yüzlərlə vəziyyət olub.

Oyunçular çox vaxt məndən soruşurlar: "Sən necə edirsən ki, həmişə udursan?" Mən onlara deyirəm ki, heç vaxt uduş yoxdur, sadəcə düzgün hesablanmış risk var. Mən özümə qayda qoymuşam — heç vaxt bankrollumun 10%-dən çoxunu bir mərcə qoymuram. Bu, ən vacib qaydadır. İkinci qayda — duyğuları idarə et. Əgər uduzursansa, bu o demək deyil ki, növbəti mərc mütləq udacaq. Əksinə, çox vaxt uduzuş seriyası davam edir və sən sadəcə pulunu boş yerə sərf edirsən. Mən gün ərzində maksimum 15 mərc edirəm, hər birini diqqətlə analiz edirəm, statistikaya baxıram, komandaların formasını, oyunçuların vəziyyətini yoxlayıram. Bəli, bu, çox vaxt aparır, amma mənə gəlir gətirir.

Bu işdə ən maraqlısı odu ki, sən heç vaxt tam əmin ola bilməzsən. Futbol matçında, məsələn, son dəqiqədə penalti təyin edilə bilər, basketbolda əsas oyunçu zədələnə bilər, tennisçi birdən seti təhvil verə bilər. Buna görə də mən həmişə ehtiyatlıyam, bir neçə variantı nəzərdən keçirirəm. Bu yaxınlarda maraqlı hadisə oldu. Mən Çempionlar Liqasının matçına böyük mərc etmişdim, hər şey əla gedirdi, komandam 2:0 qazanırdı, birdən rəqib komandanın oyunçusu qırmızı kart aldı və bu, tamamilə oyunun gedişatını dəyişdi. Mən dərhal proqramda canlı mərc etdim — əmsallar dəyişmişdi, mən bu fürsətdən istifadə etdim. Nəticədə həmin gün mən 1200 manat qazandım.

Əlbəttə, uduzuşlar da olur. Hətta peşəkar oyunçu belə uduza bilər. Bir həftə əvvəl mən ardıcıl üç mərc uduzdum, bu, mənim strategiyama uyğun deyildi, amma buna baxmayaraq, mən soyuqqanlılığımı saxladım və bir gün sonra hər şeyi geri qazandım. Bunun sirri sadədir — sən itkiləri qəbul etməyi bacarmalısan. Çünki bu oyunda psixologiya ən böyük rol oynayır. Əgər sən bir uduzuşdan sonra daha böyük mərc etsən, bu, fəlakətə aparan yoldur. Mən çox adam görmüşəm ki, beləcə hər şeylərini itiriblər. Amma mən təcrübəli oyunçu kimi bilirəm ki, hər şey plana uyğun olmalıdır, impulsiv qərarlar yoxdur. Mənim mostbet app android-də xüsusi bir faylım var, orada bütün mərclərimi, qazanclarımı, uduzuşlarımı, əmsalları, matçların nəticələrini yazıram. Bu mənim şəxsi statistikamdır, o, mənə ən dəqiq təhlil etməyə kömək edir.

İndi mən artıq bu işdə o qədər təcrübə qazanmışam ki, dostlarımın çoxu məndən məsləhət alır. Mən onlara həmişə eyni şeyi deyirəm: qumar əyləncə deyil, əgər sən bu işə ciddi yanaşırsansa. Təbii ki, bəziləri mənə gülür deyirlər ki, "Sən sadəcə şanslısan", amma mən bilirəm ki, şansın burada heç bir əhəmiyyəti yoxdur. Riyaziyyat, psixologiya, intizam — bunlar mənim silahlarımdır. Hər gün səhər saat 10-da mən artıq işə başlayıram. Proqramı açıram, bütün matçlara baxıram, seçim edirəm. Bu, mənim üçün adi iş günüdür. Amma bu işin öz həyəcanı var. Mən o anları sevirəm ki, matçın son dəqiqəsində mənim mərcim udur, həyəcan dalğası bütün bədənimi bürüyür. Və sonra mən sadəcə ekrana baxıb gülümsəyirəm, çünki bilirəm — bu, şans deyil, bu, mənim zəhmətimin nəticəsidir.

Bir dəfə mən ən böyük qazancımı əldə etdim — 3500 manat. Bu, tennis üzrə Avstraliya Açıq Çempionatının finalı idi. Mən oyundan əvvəl iki həftə araşdırma apardım, oyunçuların formanı, statistikalarını, meydança örtüyünə uyğunlaşmalarını öyrəndim. Mən o qədər məlumat toplamışdım ki, mərcə tam əmin idim. Və nəticədə hər şey düz oldu. Mən uddum. O gün mən özümü həqiqətən peşəkar kimi hiss etdim. Amma mən bununla dayanmadım. Mən hər gün öyrənməyə davam edirəm, çünki bu dünya daim dəyişir. Yeni strategiyalar, yeni oyunçular, yeni əmsallar.

Mənə tez-tez sual verirlər: "Sən heç vaxt qorxmursan?" Bəli, qorxuram. Amma mən bu qorxunu idarə edirəm. O, mənə diqqətli olmağı, səhvlərdən qaçmağı, həddən artıq inamlı olmamağı öyrədir. Bu işdə ən təhlükəli hiss özünü həddən artıq inamlı hiss edəndir. Elə an olur ki, bir neçə uduşdan sonra sənə elə gəlir ki, sən hər şeyə qadirsən, bütün əmsallar sənin əleyhinədir. Amma mən bilirəm — bu, tələdir. Buna görə də mən həmişə öz qaydalarıma sadiq qalıram. Mostbet app android mənə hər bir mərci izləmək, təhlil etmək, xəta görəndə dərhal düzəliş etmək imkanı verir. Bu proqram olmasaydı, mən bu qədər səmərəli işləyə bilməzdim.

Gün bitəndə, mən bütün günün nəticələrini yekunlaşdırıram. Gəlir məni qane edirsə, bir az dincəlirəm, sevdiyim filmlərə baxıram, ya da dostlarla görüşürəm. Amma yadımda saxlayıram — sabah yeni gündür, yeni matçlar, yeni mərclər, yeni imkanlar. Mənim işim heç vaxt bitmir. Və bu, məni xoşbəxt edir, çünki mən öz işimi sevirəm və hər gün özümü təkmilləşdirirəm. Bəlkə bir gün mən də böyük uduş edib, təqaüdə çıxacağam. Amma bu gün mən buradayam, bu işin içindəyəm və bundan həzz alıram. Çünki peşəkar oyunçu olmaq sadəcə pul qazanmaq deyil, bu, həyat tərzidir, bu, daimi öyrənmə, daimi inkişafdır. Və mən bu yolda olmaqdan qürur duyuram.

Share Your Thoughts.
Leave Your Comments.

or to comment.

Avertise on Naijanetwork Forum Avertise on Naijanetwork Forum